Uw munten of bankbiljetten in 1x aan ons aanbieden? Klik hier voor meer informatie.

Welkom bij Nomisma.

Nomisma de website voor muntverzamerlaars Er zijn op dit moment 4725 munten aangeboden. Klik hier om de aanbiedingen te bekijken.
Nomisma is d website voor munten verzamelaars. Naast dat er gedetailleerde informatie over munten te vinden is, kunnen aanbieders (winkels, handelaren, particulieren, etc.) per munt aangeven dat zij de munt te koop willen aanbieden.
Verder is het voor verzamelaars mogelijk een "Munt Alert" te plaatsen voor een bepaalde munt, die hij/zij graag toe wil voegen aan zijn/haar munten verzameling. Zodra een verkoper de desbetreffende munt aanbiedt, wordt er automatisch een bericht via email naar de verzamelaar gestuurd. Deze kan vervolgens de website raadplegen wie de munt heeft aangeboden en kan met de aanbieder contact opnemen.

Op dit moment staan er 1571 munten en 46 muntsets in de Nomisma catalogus. Dit aantal zal in de toekomst steeds verder oplopen. Naast al deze informatie kunt u bij Nomisma ook terecht voor adressen van verenigingen, links naar andere interessante pagina's enzovoort. Heeft u informatie die nog niet op deze website staat, of zoekt u bepaalde informatie, neem dan contact met ons op.

Deze website voor muntverzamelaars draagt de naam "Nomisma". Nomisma is het Griekse woord voor "Munt". Van dit woord is het Latijnse woord "Nummus" afgeleid. Dit zelfde woord vinden we ook terug in "Numismatiek" (De wetenschappelijke studie van munten en penningen).


Mevius catalogusDe richtprijzen van de Koninkrijksmunten op deze website zijn met toestemming van Mevius Numisbooks International B.V. overgenomen uit de Mevius muntcatalogus.Goud, zilver en munten verkopen kan bij het Goudwi 04-04-2011
Bezoek 1 van onze zes kantoren voor een rele prijs! www.goudwisselkantoor.nl

Copyright 2020 - Nomisma [All rights reserved]